Gengenbach

We hebben er nu ongeveer 100 km erop zitten. Dit wordt wel gevoeld, maar het gaat steeds gemakkelijker. Zal dit tijdens de Camino ook zo zijn? Dat de eerste kilometers het zwaartst zijn. Een deel zit toch echt in de nieuwe schoenen die nog wat blaren opleveren .

Gisteren de hele dag in de regen gelopen en na enig zoeken vonden we een hotel in Zell im Harmersbach. Behalve dat Puck nogal nat was ,had ze zich ook nog in viezigheid omgewenteld. Geen wonder dat er geen plek was…. ,maar in hotel Klosterbraustuben hadden ze een plekje voor ons. Zoals dat zal gaan tijdens de Camino ,geen kamer van eerste keuze, maar okay. De 100 vijfenzeventigplussers tijdens het schlagerfeest ’s avonds, maakt dat wij ons nog erg jong voelen. Kunnen we alvast wennen voor als wij aan een bejaardenhuis toe zijn.

Vandaag een dag met veel zon en dus een relaxende dag. Wij zijn nu in Gengensbach en lopen ook het Zwarte Woud uit. Na vandaag niet meer klimmen en dalen, maar vlakte. Het Reindal gaan we in. De wijngaarden zijn al gesignaleerd en Tim krijgt enorme speekselvloed. De eerste wijnwinkel al bezocht en wij zitten nu aan een heerlijk glas Grauburgunder…..en Puck? Die ligt inmiddels al op een oor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *