Kathmandu

Limoges, 1 april, 22 uur, 6 ºC, 0 km, totaal: 1099 km

We ontvingen berichten uit Groningen dat het lente was geworden. Ha, ha, 1 april!

Wij hebben vandaag een rustdag en zijn naar een boeddhistisch centrum gegaan (zie foto). Puck voelde zich op haar gemak tussen de gebedsvlaggen. Ze heeft genoeg van het lopen en neemt morgen een vlucht naar Kathmandu. Daar gaat ze naar het Shechen klooster, wordt vegetarisch en zal twee maanden overleven op rijst met yak-boter. Tenzij we haar dagelijks twee extra botjes geven.

2 gedachtes over “Kathmandu

  1. Nou, gisteren was het inderdaad lente. Vandaag heeft de zon er weer meer moeite mee.
    Limoges is al een aardig eind op streek, nog even en jullie gaan over de helft.
    Dapper dat jullie al zo’n eind gevorderd zijn. Ik denk dat 2 botjes per dag voor Puck haalbaar moet zijn. Die trouwe metgezel heeft dat zeker verdiend! En neem zelf ook wat lekkers 😋

  2. Zo, na aantal goed bezette dagen jullie weer gevolgd. Over het referendum spreken we verder niet, het is een gekrakeel van ja/nee; wellicht het verlichte antwoord van Tim volgen. Het is vanmiddag lente in Groningen, bijna plus 18, en dat allemaal nadat op 3-4 de eerste urban trail in Groningen is gelopen/gerend (10 km door hofjes, parkeergarages, kroegen, cafe’s etc.
    Enfin, het lijkt nu lente te worden, Puma wordt gemist maar is vast in goede handen bij Jet. Veel genoegen met de komende wandeling, de Hollandse benauwdheid in politiek en sociaal leven blijft wel bestaan, dus volg het nu niet langer, het wacht wel weer in Nl op jullie… heb het goed, groet !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *