Duizend kilometer!

Wanneer vier je een feestje?

Van Alice kreeg ik slingers mee om, waar je ook bent, ze op te hangen om iets te vieren. Let wel: mini-slingers, want ze begreep dat we ze anders niet mee zouden nemen op onze tocht. Het mocht eigenlijk niks wegen.

Vandaag is de dag dat we ze opgehangen hebben. Tim verrast! Hoe kom je eraan?

….maar we hebben de duizend kilometer overschreden… , lopend. En we zijn allemaal nog “fit”! Tijd voor een feestje en bij een feestje hang je de slingers op. Dus ook vandaag.

Op naar de volgende duizend.

12 gedachtes over “Duizend kilometer!

  1. Wat bijzonder, denk ik vanuit mijn stoel aan de tafel, duizend kilometer overschreden. Gefeliciteerd, en inderdaad slingers waard! Ik zal het nooit nadoen, maar ben toch wel een beetje jaloers…

  2. 1000 kilometer. Dat is zeker een feestje waard! Leuk om jullie elke avond te volgen. Op naar de volgende mijlpaal! En Wende vraagt of Puck al in de rugzak wil.

    1. Puck is iedere ochtend het meest kwiek van ons. We hebben haar ook nog nergens illegaal naar binnen hoeven te smokkelen. Ze mag wel heel erg veel lekkere brokjes eten. Met Puck gaat het gewoon erg goed.

  3. Gefeliciteerd met de 1000! drink er lekker een glaasje op en blijf genieten van al dat moois onderweg. Kunnen wij weer genieten van jullie verhalen.

  4. Dag Monique, Tim en Puck!
    Een beste groet vanuit Groningen waar morgen een heuse voorjaarsstorm zal razen met windsnelheden van ruim 80 km per uur. Maar we genieten volop van jullie avonturen en bespiegelingen over het Franse leven, dat vaak veel minder rooskleurig is als de vakantiefolders ons nog altijd willen doen geloven. Mooi ook om telekns weer mooie dwarsverbanden in tijd en thema’s te zien verschijnen in jullie verhalen. In de zomer van 2001 heb ik met henk drie weken een start gemaakt met de Camino vanuit Le Puy En Velay. Een bijzondere ervaring, waaraan we Britse vrienden overhielden die we nog altijd zien. Binnenkort is Henk nog bij jullie in de buurt wanneer hij op 14 mei afreist naar San Sebastian, voor een concert van zijn muzikale held Bruce Springsteen. Maar dan zijn jullie waarschijnlijk al een stuk verder op jullie pad. Een hele goeie tijd gewenst, en dank voor al die mooie verslagen die we totnutoe hebben gelezen! Groetn uut Grunn, Ditta en Henk

  5. Gefeliciteerd met jullie 1000 kilometers 🎉🎈’Bijna’ op de helft. Dan kun je de slingers weer ophangen 😀 Of eigenlijk is elke dag wel een feestje! Extra slingertje voor Puck 🐶

  6. Toppers!! 1000 km te voet afgelegd dat is zeker een felicitatie waard! Heerlijk om jullie verhalen te lezen! Liefs en een knuffel voor Puck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *