De stand van zaken

Beste lezers, even een kort bericht over de stand van zaken. Monique heeft elke dag het aantal gelopen kilometers bijgehouden met de App Trails. 890 kilometer moeten we al gelopen hebben. Dat is ongeveer even ver als van Groningen naar Basel. Absurde afstanden. En dat alles in 37 dagen (waarvan 2 rustdagen) dus gemiddeld ongeveer 24 kilometer per dag.

Hierboven zien jullie de kaart met al onze overnachtingsplaatsen.

Rood: via Mosana (België)

Groen: Via Campaniensis (van België naar Vézelay)

Paars: Via Lemovicensis (van Vézelay naar de Pyreneeën)

We zijn door België en de Ardenne-Champagne streek gegaan, daarna hebben we Bourgogne doorkruist en inmiddels zitten we in France – Midi.

We lezen jullie reacties met veel plezier en tikken onze berichten soms zittend direct achter de voordeur, of soms strak naast een blinde deur (want 1 meter verder is de WiFi te zwak), soms in een verlaten lobby (als de WiFi in de kamer te zwak is) want een ding valt ons op: bijna iedereen zegt dat ze WiFi hebben maar slechts weinigen kunnen dit waarmaken (hadden wij thuis ook: rechts op onze bank kon je internetten, links op de bank niet, tenzij je de Apple een meter in de hoogte stak).

We zullen de routekaart wat vaker tonen, dan weten wij ook precies waar we nu eigenlijk lopen.

9 gedachtes over “De stand van zaken

  1. Toch mooi dat er nog iemand iets aan de statistieken doet…. het is inderdaad al wel een indrukwekkende afstand. Ik lees de verslaglegging alle dagen met plezier met de daarbij behorende foto’s. Prachtig avontuur…maar twijfel steeds meer of wij nog een keer naar Frankrijk afreizen voor een vakantie…..

  2. Jeetje wat al een afstand zeg! Hartstikke dapper hoor!
    Gelukkig zijn jullie er nog lang niet 😉 want anders moeten wij jullie belevenissen allemaal missen…Volgende week gaan we naar de kapper….en dan missen jullie wel die lekkere pizza en zo… 😉 Maar dan proosten we toch op jullie. Dikke groet van ons en heel veel plezier verder!

  3. Inderdaad, wat een afstand. Normaal moet je eindeloos inzoomen om je eigen wandeltochten terug te vinden op een kaart. Dit zie je gewoon op de kaart van Europa. Ik hoop trouwens dat jullie een heel licht laptopje/i-padje mee hebben.

  4. Wat een knappe prestatie en wat een doorzettingsvermogen!
    Jullie verhalen zijn steeds weer leuk om te lezen en ook mooi geschreven met vaak scherpe opmerkingen over het land en zijn bewoners en niet te vergeten de foto’s!
    Veel plezier en succes op de komende etappe’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *