Impressies uit Vézelay

(in de Maria Magdalena basiliek)

Vezelay11

(j’ai décidé de être heureux parce que c’est bon pour la santé)

Vezelay12

(in de narthex van de basiliek)

Vezelay13

(op het Jacobspad in Vézelay)

We zijn onder de indruk van Vézelay. Bezoek het NU. Het is stil waardoor je rustig mijmerend door steegjes, de basiliek en de hofjes kunt lopen)

5 gedachtes over “Impressies uit Vézelay

 1. Ik denk al…waar blijven ze…
  Lees jullie verhalen alle dagen met veel plezier!!! Ben ook benieuwd naar de 857e dia…

  Groet..

  1. Pas op Johan, na een maand reizen zijn al meer dan 1000 foto’s gemaakt en we hebben nog twee maanden voor de boeg. We tonen net zo lang dia’s totdat iedereen in slaap is gevallen….

 2. Bonjour Monique en Tim,
  Het is nu onderhand toch echt tijd om jullie te laten weten hoezeer ik geniet van jullie blog! Ik zie uit naar iedere nieuwe aflevering en leef heel erg méé. Diepe bewondering voor jullie onderneming en niet in de laatste plaats voor die schattige Puck!!! Ik heb een vriendin van me (Hansje IJdens) geattendeerd op jullie blog. Zij is nog ouder dan ik en heeft net zo’n bijzonder hondje (Sjefke).
  Bisou de Suzanne!

 3. Wat leuk om jullie stoere belevenissen te lezen. Prachtige verhalen en foto’s. We blijven jullie volgen – vanuit de luie stoel, dat wel.
  Hartelijke groet en blaf, ook van de rest van de familie

  1. Ook erg leuk om van jullie iets te horen. Puck stapt iedere dag stoer verder. Die gaat zich nog vervelen, wanneer ze weer in de kapsalon in de vensterbank ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *