Advertorial

Baye4

Voel je vrij, onder de meest uitdagende condities.

BERGHAUS is een innovatief Engels outdoor merk dat sinds zijn ontstaan actief met outdoorsporters samenwerkt aan het verder perfectioneren van zijn high-tech kledinglijnen. Zo testten Jim Tucker en Rob Kozlowski, wetenschappers van de Univ. of Aberdeen, op hun arctische expedities BERGHAUS Powerjacks die gemaakt zijn van het nieuwe H2Overall materiaal. Bekijk hun ervaringen en ervaar zelf de voordelen in uw locale adventure store.

In 2016 testen twee long distance pilgrim giants, Moniq Hemmink en Tim Vondergraaf uit Grun (Benelux), BERGHAUS Slash regenbroeken met OHNO technologie. Hemmink en Vondergraaf lopen hiervoor over de meest verschrikkelijke hiking paden van West-Europa. Blubber stroomt door hun aderen en over hun Slash broeken. De expeditie startte in Februari in de Ardennen en eindigt in Juni in het groene storm-struck Galicië. Route en timing garanderen een maximale kans op stortbuien bij vrieskou en storm waaronder het BERGHAUS Slash membraan zijn unieke capaciteiten moet bewijzen. Ons team is in contact met de pilgrims en meldt dat ze lopen onder perfecte condities. Volg de Blog voor het laatste nieuws!

(de tekst van deze – en andere – advertorial(s) heeft geen enkele link met de realiteit)

2 gedachtes over “Advertorial

  1. Huis onderverhuren? Bel HAMMINKVONDERGRAAF oet GRUN: prachtig pandje, met bewaking van Poema, heerlijke cv, douche en voorzien van nieuwe koelkast en vaatwasser. Extra voordeel op 3 minuten lopen kunt u uw haar laten knippen , wassen, föhnen, permanente etc…ja ook bij….

    Hartstikke leuk die advertorial. van jullie. Wel afzien hoor met regen, modder maar weten dat de lente eraan komt! Dat geeft hoop, en hoop doet wandelen, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *