Ondertussen in Spanje

We zitten nog in Frankrijk, in een hotel langs een snelweg ca. 150 km boven Bordeaux en denken met weemoed aan Spanje; morgen zullen we daar gelukkig weer zijn.

In Pamplona zagen we de winkel waarop we, zonder dat we het wisten, altijd hadden gewacht:

Viandas de Salamanca (www.viandasdesalamanca.es)

Het is niet voor vegetariërs. Je kunt er sandwiches en stokbroden kopen die zijn belegd met allerlei soorten worsten maar vooral met Iberico ham. Tientallen broodjes Iberico ham wachten bij de kassa op de ongeduldige koper. Wat een geur….. Mmmmm…. En ze zijn toch lekker!

Ga je binnenkort naar Spanje, check dan of je in de buurt komt van één van hun winkelsl!

 

3 gedachtes over “Ondertussen in Spanje

  1. Even een tussenstop bij Frederieke en Jelmer en Puck achterlaten bij Agnes: jullie zijn kanjers! Nu is het verder mensenwerk zonder steun van de band(letterlijk) van Puck. Even wennen, maar dan zijn er weer de nieuwe contacten en ervaringen en gaat de Camino verder…
    Liefs, Tineke.

    1. Ook mooi dat wij zomaar een nacht bij vrienden in huis mochten, die er zelf niet waren, blijf je toch steeds op reis en werden we niet al teveel uit de Camino gehaald. Morgen lopen we weer.

  2. Dank voor de tip van Viandas de Salamanca. In bilbao ga ik daar komend weekend zeker een broodje halen! Grt henk, vriend van ditta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *