Calle de Diego Pazos, Sarria
Sarria, een plaatsje met twee gezichten. De Rua Mayor is het ene gezicht. Hier loopt de Camino. Gele pijlen op de muren. Nog 110 km. De ene albergue ligt naast de andere. Afgewisseld door een bar met een menu peregrino voor 10 Euro. Voertaal: engels. Etenstijd: 7 uur. Publiek: pelgrims.
Rua Mayor, Sarria
500 meter verder ligt een andere stad. Sarria. We zochten hier een enoteca. Tim werd gek. Ziet na 3.5 maanden (3800 kilometers lopen en rijden) de eerste Alfa Brera en 200 meter verder een zaak die Die Zeit verkoopt. Ligt in Groningen elke zaterdag op tafel, al 25+ jaar. Met Die Zeit Magazin.
Volgers: check onderstaande link voor een super recept voor spaghetti al limone. Ga zaterdag naar de Vismarkt en de Basaarz, koop biologische citroenen en goede spaghetti. En gezouten boter. Dit is het eerste gerecht dat we in Groningen zullen eten:
Hallo Tim,
ja, manches ändert sich auch in 25 Jahren nicht, es sei denn, Du entdeckst etwas Neues. Z. B. Spaghetti al limone …lächel…
Spontan würde ich sagen dass dazu sehr gut grüne Zitronenmelisse und fein gehackte dunkle Oliven passen.
Ich werde Dir berichten, wenn ich das in die Tat umgesetzt habe.
Euch noch viel Freude auf den letzten Metern.
Liebe Grüße,
Hartmut